PRAZNIK RADA: Vlada RH izdvojila 2.5 milijarde kuna za plaće 250.000 radnika u Zagrebu!

20210501df.maksimir_8

U prvosvibanjskoj šetnji Parkom Maksimir i druženju s građanima predsjednik Gradske organizacije HDZ-a dr. med. Mislav Herman istaknuo je da je Međunarodni praznik rada odlična prigoda da se podsjeti što je sve učinila naša Vlada RH kako bi očuvala radna mjesta tijekom COVID krize:

– Iz državnog proračuna izdvojeno je više od 2.5 milijarde kuna kako bi se u našem gradu pokrile plaće za više od 250.000 radnika zaposlenih u gotovo 30.000 privatnih poduzeća i obrta. Uistinu impresivne brojke!

https://www.hdz.hr/article/2499/3-dobre-vijesti-prosjecna-placa-iznad-7000-kuna-vise-zaposlenih-dovoljno-cjepiva-

Sustav ocjenjivanja gradskih zaposlenika

Naš pobjednički kandidat za zagrebačkog gradonačelnika izv. prof. dr. sc. Davor Filipović, u društvu svojih zamjenica docentice Ive Hraste-Sočo i sveučilišne profesorice Mirjane Kujundžić Tiljak, poručio je da će u Gradsku upravu i Holding uvesti sustav ocjenjivanja zaposlenika:

– Na radnim mjestima tražit ću izvrsnost, a oni najbolji uvijek će imati priliku za napredak“.

ŠKORINA SPRŽIONICA ZDRAVOG RAZUMA

I Filipović je naglasio važnost Mjere „Očuvanje radnih mjesta“ kojom je Vlada RH, ponovimo, spasila više od 250.000 radnih mjesta u privatnom sektoru u Zagrebu:

– Time je tijekom koronakrize osigurana egzistencija za 250.000 zagrebačkih obitelji, a Miroslav Škoro je, zamislite, tvrdio da je to ‘sprženi novac’!?

https://www.hdz.hr/article/1823/nevjerojatno-skoro-tvrdi-da-smo-trebali-dopustiti-da-600000-hrvatskih-radnika-ostane-bez-posla-place

Zahvaljujući Vladinim mjerama, očuvano je u našem gradu i 30.000 poduzeća i obrta koja će doživjeti uzlet i povećati zaposlenost nakon što preuzmemo odgovornost za upravljanje Zagrebom – zaključio je naš Davor.

https://moj.hdz.hr/o/go-grada-zagreba/vijest/praznik-rada-vlada-rh-izdvojila-25-milijarde-kuna-za-place-250000-radnika

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.